Innovativa kvalitetsprodukter och processlösningar för din verksamhet

Vi är specialiserade inom tekniska lösningar för pulver- och vätskehantering på produktions-, pilot- och labbskalenivå. Genom vårt långvariga samarbete med världsledande leverantörer inom sina respektive områden kan vi erbjuda den skandinaviska marknaden ett brett sortiment av högkvalitativa processutrustningar anpassade för varje kunds unika behov.

Våra erfarna ingenjörer och tekniker står med bred kompetens till våra kunders förfogande för att diskutera skräddarsydda lösningar för varje applikation. Genom ett nära samarbete med våra kunder analyserar och definierar vi krav och specifikationer för varje individuell process och tar tillsammans med våra leverantörer fram den rätta och mest kostnadseffektiva lösningen.

Förväntningarna från våra fordrande och kunniga kunder ställer stora krav på oss. Vårt dedikerade team bistår med allt från försäljning, installation och idrifttagning till löpande underhåll, leverans av reservdelar och skräddarsydda operatörsutbildningar. I varje steg på vägen vill vi vara din bästa partner och se till att du får rätt lösning för just dina krav och behov.

Våra kunder finns inom de flesta industriområden där pulver, bulkmaterial och vätskor hanteras.


Exempel på branscher som våra kunder verkar inom:

• Läkemedel
• Kemi
• Livsmedel
• Metallurgi
• Mineral
• Plast

Kontakta oss redan idag för att ta del av hur vi kan göra skillnad för din verksamhet!

Besök gärna vår webbshop där vi erbjuder våra kunder IKA:s kompletta sortiment av högkvalitativa och innovativa laboratorieutrustningar för de flesta applikationer.

Vår ambition är att vara din bästa affärspartner när det gäller processer inom pulver och vätska.

Johan Carlberg
Verkställande direktör
Roland Carlberg Processystem AB

Processindustri
Pfaudler Glass Lined
On site processindustri

Vår filosofi

Hjärta och engagemang

Familjeföretag i andra generationen med långsiktigt engagemang för våra kunder.

Erfarenhet

Närmare 40 å rs erfarenhet av att leverera processutrustningar till svensk industri. Högkvalitativa lösningar som överträffar kundernas förväntningar är en självklarhet för oss.

Heltäckande produktportfölj

Brett utbud av process utrustning, anpassade för våra kunders applikationer. Enskilda maskiner eller kompletta processlinor

– vi har kompetensen som behövs.

Långsiktiga samarbeten

Mångåriga samarbeten med marknadsledande internationella leverantörer för att säkerställa bästa funktionen för våra kunder. Kundanpassade och skräddarsydda tekniska lösningar, anpassade för att möta varje kunds unika behov.

Tekniskt kunnande

Erfarna ingenjörer och tekniker som i nära samarbete med kund och leverantör tar fram, levererar och driftsätter rätt teknisk lösning för varje kunds behov.